Workshops

Wil jij meer leren over gezond eten, juice detoxen en juicen? Of ben je in het bezit van een camera en wil je meer leren over (food) fotografie? Namens mijn blog (maar ook in opdracht) geef ik de volgende workshops:

Juicing Workshop
Leer alles over juicen, juice detoxen en het combineren van groente, fruit & kruiden.  Klein stukje kennis en daarna veel samen maken in de praktijk! Privé les mogelijk maar leuker in groepsverband van 4 tot 20 man.

Breakfast Workshop
Leer alles over gezond ontbijten. Van het op smaak brengen van havermout tot overnight oats, van de perfecte acai bowl tot lekkere ontbijt smoothies. Klein stukje kennis en daarna veel samen maken in de praktijk! Privé les mogelijk maar leuker in groepsverband van 4 tot 20 man.

Fotografie Workshop
Heb jij een (spiegelreflex) camera en wil je meer leren over de verschillende instellingen? Wil je creatief leren fotograferen? Van portret- tot landschap, van evenementen tot food: in een workshop van 3 uur leer ik je alles wat je moet weten. Handig in privé les maar ook leuk in groepsverband tot 10 man.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden: mail@rosalieruardy.nl – vermeld ‘Juice Clinic’ / ‘Breakfast Clinic’ of ‘Fotografie Workshop’ in de onderwerpregel.

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s