Contact

Voor vragen maar naar: mail@rosalieruardy.nl

Samenwerken
Zou je willen samenwerken? Ik maak geen gebruik van traditionele banners, maar een andere manier van adverteren (vaak waardevoller) kan wel. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan brand marketing door het inzetten van mijn social media kanalen (23.000 fans op Facebook, 5500 op Instagram, 3800 op Pinterest en 1100 op Twitter) en het plaatsen van sponsored stories of samenwerkingen d.m.v. een productreview, video content of recept. Mijn blog trekt maandelijks ruim 20.000 bezoekers die gemiddeld 3 blogs lezen. Een samenwerking met ons staat dus garant voor mooie content en een groot bereik.

Auteursrecht
Alle foto’s op mijn blog zijn (tenzij anders geciteerd) door mij gemaakt. Mijn foto’s worden beschermd door auteursrecht. Zo is dat in Nederland, en in de hele westerse wereld, geregeld. Dat betekent dat je mijn foto’s niet mag gebruiken zonder toestemming.

Helaas ontdek ik regelmatig  dat mijn foto’s in publicaties en op het internet gebruikt worden zonder toestemming.  Vaak is de foto gepubliceerd zonder naamsvermelding. In alle gevallen wordt hier duidelijk tegen opgetreden. De kosten die dit met zich meebrengt zijn aanzienlijk (vaak een veelvoud van de kosten van een gebruikslicentie) en worden verhaald op de inbreuk plegende partij.

Licentiekosten
Wil je 1 van mijn foto’s gebruiken? Dat kan! Ik breng daarbij de volgende kosten in rekening:

Particulier gebruik (geen publicatie): € 125
Zakelijk gebruik (eenmalig, op één plaats): € 250
Zakelijk gebruik (onbeperkt gebruik): € 750

Bij licentie van meerdere beelden is een pakketprijs mogelijk. Neem contact met me op voor meer informatie.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Rien de Koning schreef:

  Dag Rosalie,
  Bij toeval stuitte ik op een foto van de Heerlijk & Eerlijk Deli via Google zoeken. Nu zou ik deze foto graag willen gebruiken voor mijn website. Ben jij ook de eigenaar van de foto? Dan stel ik deze vraag dus eigenlijk rechtstreeks aan jou.
  Wie ik ben? Je kunt mij vinden op LinkedIn onder Rien de Koning, nu als zelfstandig professional. Maar mijn bedrijfsnaam wordt More2Market, Vandaar de marktfoto.
  En ik werk voor de buitenshuismarkt, maar vooral in het rekenwerk. Als marktonderzoeker weet ik precies hoeveel buitenshuisgelegenheden er zijn in NL en hoeveel bezoekers er komen, wie dat zijn en hoeveel zij besteden.
  Ben benieuwd naar je reactie.
  Groeten,
  Rien de Koning
  06-29563296
  Riendekoning@Foodservicemarktonderzoek.nl

 2. utopiainwoners14 schreef:

  Hallo Rosalie,

  Wij van het televisie programma Utopia zijn helemaal enthousiast over wat je doet.
  Nu houden wij 12 & 13 december een Winter wonderland ( markt ) op ons terrein. Wij zijn precies nog opzoek naar wat jij doet.

  Graag zou ik je bellen omtrent ons evenement en of dit bij jou past.
  Ik hoop iets van je te horen.

  Groetjes,

  Bjorn
  inwoners@talpa.tv

  1. Rosalie Ruardy schreef:

   Hey Bjorn, wat leuk! Mail me even, dan mail ik mijn telefoonnummer: rosalieruardy@gmail.com

 3. SUPP24 schreef:

  Hi Rosalie,

  Een korte introductie: Onlangs hebben wij een nieuwe lijn op het gebied van sport supplementen gelanceerd genaamd SUPP24 en ik ben hiervoor op zoek naar toffe samenwerkingen.

  Een stukje achtergrondinformatie over SUPP24:

  SUPP24 is de nieuwste innovatie op het gebied van sportsupplementen. Alles wat een sporter nodig heeft in één kant-en-klaar shot om het maximale uit de training te halen. Of men nu extra kracht nodig heeft of moet herstellen; SUPP24 is DE oplossing. SUPP24 is ervoor zowel mannen als vrouwen, is suiker-, vet-, en koolhydratenvrij en natuurlijk goedgekeurd door het NZVT. Vanaf nu heb jij je ‘’Supps” altijd en overal bij je!

  Met SUPP24 willen we mensen helpen op een bewuste, verantwoordelijke en gemakkelijke manier hun sportdoelen te bereiken. Nu ben ik op zoek naar instagrammers/bloggers die het leuk lijkt om met ons samen te werken. Dit zou op diverse manier kunnen zoals het schrijven van interessante blogs, maken van sport/eetschema¹s, nieuwsitems delen etc. We hebben je profiel bekeken en het lijkt ons leuk mocht je hierin geïnteresseerd zijn om wat samples toe te sturen, zo dat jij hier een eventuele blog over kunt schrijven of een Instagram post zou willen plaatsen met met hierin een weggeef actie, uiteraard mag je de producten ook zelf gebruiken.

  Ook zijn we op zoek naar vaste bloggers die het leuk vinden om af en toe te schrijven over sport, food, upcoming trends, lifestyle etc. waarvan we de blogs willen gebruiken op onze website vanuit de eigen blogpagina. Hierin word er voor beide kanten voor naamsbekendheid gezorgd, en zal de schrijver uiteraard ook doosjes met SUPPS opgestuurd krijgen om echt vanuit eigen ervaring te kunnen spreken.

  Ik ben erg benieuwd wat je er van vindt en je misschien nog andere leuke input hebt, dan hoor ik graag van je.

  In de onderstaande link kun je op onze website meer informatie vinden over de producten.

  Met vriendelijke groet,

  Nicky Butter
  Marketing

  Wateringweg 60
  2031 EJ Haarlem
  + 235 32 44 18
  http://www.SUPP24.nl

 4. Lisanne Groot Koerkamp schreef:

  Geachte mevrouw,

  Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van een vriendinnenweekend voor de Natuurcamping de Lemeler Esch. Dit is een opdracht vanuit mijn opleiding Facility Management voor Saxion Hogeschool in Deventer. Onder andere worden er tijdens dit weekend activiteiten zoals zumba en yoga georganiseerd. Daarnaast wordt er hardgelopen over de Lemelerberg en wordt er een gezonde smoothies workshop gegeven. Ik vroeg mij af of u misschien bereid bent om over dit evenement te schrijven. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Hierbij wil ik melden dat ik in de conceptfase van het evenement zit, dit betekend dat het mogelijk is dat het evenement misschien niet wordt uitgevoerd. Voor mijn schoolopdracht ben ik aan het onderzoeken of er bloggers zijn die eventueel bereid zijn om hierover te schrijven.

  Met vriendelijke groet,

  Lisanne Groot Koerkamp

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s