Tip » Inspiratie & Netwerken op de Gezondheidsbeurs (+ kortingscode!)

De gezondheidsbeurs is al jaren dé plek om inspiratie op te doen voor mensen die in de gezondheidsbranche werken of die interesse hebben in gezond(er) leven. Met  325 exposanten, fit bloggers, coaches, lezingen, workshops en presentaties is het ook een perfect evenement om je netwerk uit te breiden. Of je nu student, blogger of coach bent – of gewoonweg interesse hebt in de laatste trends op het gebied van gezondheid; op de beurs loop als 1 van de 45.000 bezoekers in een walhalla voor mensen die een gezonde mindset hebben. Vergeet je visitekaartjes niet ;).

Kortingscode
Ik mag 100 volgers een kortingscode aanbieden! Je betaalt slechts €2,50 voor een kaartje in plaats van €20. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

» Bestel je kaartje met de actiecode ROSALIE op www.gezondheidsbeurs.nl

Netwerk, ontmoet, doe inspiratie op! 
Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs (bekijk de hele lijst hier) kun je op de gezondheidsbeurs het terecht voor voedingsadvies, gezondheidstesten, inspirerende informatie, de nieuwste trends, healthy juice bars, een kooktheater, het bloggers theater en natuurlijk feel good food! Je kunt meedoen met proeverijen, yoga lessen volgen, en lezingen/workshops van diverse  gezondheidsiconen bezoeken. Wat kun je nog meer verwachten?

♡ 150 leerzame presentaties & actieve workshops
♡ smakelijke proeverijen
♡ ontspannende massages
♡ yoga & mindfulness

Praktische info
Wanneer: van donderdag 2 t/m zondag 5 februari van 10.00 uur tot 17.30 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Bekijk het complete programma hier en bekijk welke dag voor jou het meest interessant is.

Netwerken: ontmoet fit bloggers & meer gelijkgestemden!
Op de gezondheidsbeurs kun je goed netwerken! Zo kun je verschillende bloggers het hemd van hun lijf vragen tijdens de live Q&A in het Bloggers Theater. Zo kun je o.a. de volgende mensen ontmoeten:

  • Jet van Nieuwkerk (Happy & Healthy)
  • Pauline Weuring (Uit Pauline’s Keuken)
  • Fajah Lourens (Killerbody)
  • Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër)
  • Vivian Reijs (Gezonder & Blijer)
  • Ralph Moorman (Hormoonfactor)
  • Lienke de Jong (Dear Good Morning)
  • Anne Haakmeester (Fannetiek)
  • Lisa Steltenpool (De Vegarevolutie)
  • Claire van de Heuvel (Easy Peasy)

Gratis workshops & lezingen
Tijdens de Gezondheidsbeurs worden er leuke gratis workshops en presentaties gegeven. Mijn persoonlijke tips:

Fitgirls.nl & Fitbeauty.nl Lezing: Vind balans (donderdag) dani lizzy fitgirls.nl
Online Influencers Dani en Lizzy van Fitgirls.nl en Teni van Fitbeauty.nl bundelen hun krachten en geven een persoonlijke lezing over het vinden van je balans in een prestatiegerichte maatschappij waarin we vooral ‘druk met druk’ zijn. Zij leren je hoe je om kunt gaan met verwachtingen vanuit je omgeving, jezelf en de maatschappij. Daarbij bieden zij handvatten om de basis te vinden voor een succesvolle, gelukkige en gezonde lifestyle.

Lisa Steltenpool van de Vegarevolutie Lezing: Kickstart je leven! (donderdag en zaterdag)
Je levensstijl veranderen valt niet mee. We willen allemaal gezonder leven, maar keer op keer falen de pogingen. Voedingsdeskundige Lisa Steltenpool combineerde voor haar boek Kickstart de nieuwste inzichten over diëten, eetgedrag en gedragsverandering met als doel: het effectief verbeteren van je levensstijl. Tijdens haar presentatie krijg jij een spoedcursus om jouw leven een Kickstart te geven! Zo ontrafelt ze hoe afvallen écht werkt, daagt ze je uit om uit je voedsel-comfort zone te stappen en biedt ze praktische oefeningen en checklists om direct gezonder te leven. Klaar voor jouw Kickstart?

Gerard Kerkhof (‘De Slaapdokter’) Presentatie: Gezond slapen (donderdag, zaterdag en zondag) 
Goed slapen en een strak slaap/waak ritme zijn absolute voorwaarden voor een goede gezondheid, goed humeur en optimaal presteren. Zo mogelijk is gezonde slaap nog belangrijker dan goede voeding en flink bewegen. In zijn presentatie geeft Gerard specifieke voorbeelden van het belang van een gezonde slaap en een regelmatig slaap/waak patroon. Ook noemt hij: ochtend- en avondmensen, kort- en langslapers, goede en slechte slapers, slaap bij jong en oud. Tenslotte geeft hij adviezen hoe je de werking van je biologische klok – en daarmee je slaap – kunt verbeteren en versterken. (lees ook: ‘Gooi die mobiel uit je slaapkamer!‘)


Zie ik je op de beurs? Ik ga op zaterdag! 

de-nationale-gezondheidsbeurs-2017-e1481746411700

Rosalie Ruardy Magazine

Weekmenu’s in je inbox?
Schrijf je ↠ hiergratis in voor mijn digitale magazine! Zo ontvang je één tot twee keer per maand complete weekmenu’s, leuke workouts, lekkere recepten en travel guides in je inbox ☺!

» Volg mijn blog makkelijk via Bloglovin
» Abonneer je op mijn Youtube kanaal voor
wekelijkse vlogs en receptenfilmpjes ❤

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s