Strala Yoga met Tara Stiles

StralawithTara-3
Een paar weken geleden werd ik door Kremena Yordanova uitgenodigd voor een Reebok x Strala Yoga les met Tara Stiles bij de net geopende Studio 191 in Amsterdam

Tara Stiles is een wereldwijd bekende yoga teacher, ze heeft hele fijne Youtube filmpjes online staat waar ik regelmatig thuis mijn practise op doe! Ook is ze founder en owner van Strala Yoga.

Bekijk het filmpje voor een impressie van de ochtend:

Strala Yoga 
Wat is Strala Yoga precies? Ht is een revolutionaire aanpak voor het begeleiden van gevoel en beweging  en focust op bewegen versus poses.  ‘Strong body, calm mind, ridiculously happy’ is de Strala Yoga mantra.

Strala with Tara

StralawithTara-5

Ik had zelf nog nooit eerder een Strala Yoga les gevolgd en vond het een hele mooie, bijzondere ervaring om mijn eerste Strala Yoga les van niemand minder dan Tara Stiles te krijgen. Strala Yoga is een totaal ander manier van yoga dan wat ik gewend ben – het gaat op muziek, het is heel relaxt, je lijf voelt soepel en je bent continu in beweging. Daardoor is je hoofd ook minder aan het ‘malen’ en kun je je echt focussen op ‘het nu’.

Strala met Tara

StralawithTara-1

Tara heeft een hele fijne manier van lesgeven, haar stem en bewegingen zijn een feestje om naar te luisteren en kijken. Je kan zien en voelen in alles dat ze een danseres is geweest, haar bewegingen zijn heel ‘flowy’ en beweeglijk, vrolijk zelfs – zeker omdat Strala Yoga op muziek gaat.

 

StralawithTara-2Ontbijt Studio 191

StralawithTara-10

Voor zover ik weet wordt er in Nederland nog niet op heel veel plekken Strala Yoga les gegeven. Woon je in Amsterdam? Ga het dan zeker proberen bij de bijzondere plek Studio 191, waar ze ook andere fijne lessen en workshops geven (bijv. ‘grow your own edible urban garden’).

Tara, Reebok & Studio 191: Bedankt & Namasté 🙂

Tara-1

Strala Yoga is ook online te volgen, probeer deze playlist ‘Strala at Home’ van Tara Stiles eens:

Weekmenu’s in je inbox?RRMagazine_Online
Schrijf je ↠ hiergratis in voor mijn digitale magazine! Zo ontvang je één tot twee keer per maand complete weekmenu’s, fijne workouts, lekkere recepten, tips & tricks, de leukste artikelen en travel guides in je inbox!

» Volg mijn blog makkelijk via Bloglovin
» Abonneer je op mijn Youtube kanaal voor
wekelijkse vlogs en receptenfilmpjes

 

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s