Den Haag opent Bloggershuisje aan het strand

Bloggershuis Den Haag // Strand Kijkduin

Wat een gaaf idee. Ik ben maar weer wat trots op m’n stadje: Den Haag zal eind maart 2016 het eerste bloggershuisje (ofwel ‘Bloghut’ ) in Nederland openen! Daarmee gaan ze Toscana, Kaapstad en Malta achterna. De bloghut voor vloggers en bloggers is een initiatief van Den Haag Marketing en Jeroen Struving van de Haagse Strandhuisjes. Het bloggershuisje is uitsluitend bestemd voor bloggers en vloggers uit binnen- en buitenland. Het biedt de opkomende online reispers de kans om Den Haag als local te ontdekken vanaf een bijzondere plek.

BLOGHUT AAN STRAND VAN KIJKDUIN

De bungalow, uiteraard met wifi, komt bij de 20 nieuwe strandhuisjes die in maart verrijzen op Kijkduin. Het is dan ook een samenwerking tussen Den Haag Marketing en Haagse Strandhuisjes. Eén van de succesfactoren van eerdere bloggershuizen in het buitenland was dat verschillende disciplines bij elkaar kwamen, zoals bijvoorbeeld een fotograaf, een blogger en een vlogger. De bloggershuizen inspireerden bovendien alle partijen: van lokale media tot de bestemming zelf, en eveneens de deelnemende bloggers. Op Dutch Cowboys werd onder andere deze sterke quote aangehaald van de directeur van Den Haag Marketing Marco Esser:

“Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend. Dat werkt allang niet meer. De kracht van marketing is dat anderen het verhaal voor jou vertellen. Hoe mooi is het wanneer dat kan vanuit een huis op het strand, in de enige Nederlandse stad aan zee, kunnen doen? Dat is de ultieme citymarketingtool.”

Doel van het bloggershuisje is dan ook om meer aandacht voor de stad te genereren, bloggers kennis te laten maken met het brede aanbod van Den Haag en om waardevolle content te creëren. ‘We zijn ervan overtuigd dat dit ongelofelijk veel authentieke en pure verhalen gaat opleveren. En dat is goud waard, aldus Esser. Kortom: Den Haag Marketing faciliteert, de bloggers krijgen vervolgens de volledige vrijheid.

Mooie content
Den Haag, mijn stad, heeft natuurlijk genoeg te bieden en ik kijk enorm uit naar de mooie content die hieruit voort gaat komen! Mocht je Den Haag bezoeken als blogger, laat het mij dan vooral weten. Ik heb genoeg tips voor je!

Wat vinden jullie hiervan? Ik hoop echt dat meer steden volgen!

Bloggershuis Den Haag

(bron)


Rosalie Ruardy Magazine

Weekmenu’s in je inbox?
Schrijf je ↠ hiergratis in voor mijn digitale magazine! Zo ontvang je één tot twee keer per maand complete weekmenu’s, fijne workouts, lekkere recepten, tips & tricks, de leukste artikelen en travel guides in je inbox ☺!

» Volg mijn blog makkelijk via Bloglovin
» Abonneer je op mijn Youtube kanaal voor
wekelijkse vlogs en receptenfilmpjes ❤

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ohmyfitness.nl schreef:

  Oh wat super leuk zeg! Ik ben helemaal in love! Wat een super leuk lief huisje, hier wil ik wel een keertje in verblijven met mijn dochter en mannetje. Ik kan dan op het strand leuke workout video’s maken en binnen lekkere gezonde dingetjes maken.. 🙂

  1. Rosalie Ruardy schreef:

   Jaaa goed idee 🙂 stuur ze een mailtje zou ik zeggen!

   1. ohmyfitness.nl schreef:

    JA! doe ik zeker! thx voor de leuke tip!

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s