Detox » Het eerste weekend

Hardlopen duinen | Rosalie Ruardy

Ik ben inmiddels bijna halverwege mijn detox maand. Benieuwd hoe de eerste paar dagen me vergingen, hoe ik me voelde, wat de status van mijn huid is en wat de weegschaal tegen me te zeggen had? Kijk snel verder!

DAG 1: KATER
Drie keer raden hoe mijn detox op vrijdag 1 januari begon… Juist: met een zware kater van Oud & Nieuw. Ik onderdrukte de neiging naar ijskoude cola & Turkse pizza en ging voor een vers geperst grapefruit sapje en een  gezond ontbijtje met goede vetten en eiwitten. Ook neem ik mijn huid goed onder de loep om naderhand zo goed mogelijk het verschil te kunnen zien:

DAG 2: HARDLOPEN! 
Op de tweede dag ging het me iets beter af. Ik stond voor het eerst sinds maanden op de weegschaal en ben vervolgens met m’n fitbuddy Youri 15K gaan hardlopen door de Scheveningse duinen om me voor te bereiden op de Halve van Egmond. ’s Avonds hadden we een etentje bij huiskamerrestaurant Durq (waar ik al een review over plaatste):

DAG 3: RADIO INTERVIEW! 
Op de derde dag van mijn detox mocht ik bij de dames van Club Fatale (Den Haag FM) op bezoek, om te praten over mijn detox.  Luister de hele uitzending hier terug, vanaf 13 min ben ik te horen:

UP NEXT
In de volgende update zal ik de detox conclusies delen: wat gaat tot nu toe goed en wat minder? Ook zie je wat ik in godsnaam eet als ik uit eten ga bij een Italiaan (hallo tarwe, zuivel, vlees – in overvloed) & ben ik een dagje in Amsterdam.


Rosalie Ruardy Magazine

Weekmenu’s in je inbox?
Schrijf je ↠ hiergratis in voor mijn digitale magazine! Zo ontvang je één tot twee keer per maand complete weekmenu’s, leuke workouts, lekkere recepten en travel guides in je inbox ☺!

» Volg mijn blog makkelijk via Bloglovin
» Abonneer je op mijn Youtube kanaal voor
wekelijkse vlogs en receptenfilmpjes ❤

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s