Vlog » Hardlopen verkleed als Sneeuwwitje

Als jong meisje was ik ervan overtuigd dat ik later een prinses zou worden. Zo één als Ariel de Kleine Zeemeermin, Belle van Belle & Het Beest of Sneeuwwitje de dierenvriend. Iedere Disneyfilm heb ik dan ook minstens 5 keer gezien. Ik verslind ze nog steeds. Gek eigenlijk, dat ik nog nooit in Disneyland ben geweest… Afgelopen Kerst hadden we het idee om spontaan te gaan, maar het kwam er niet van.

Wedstrijd GL2R 
Toen ik op 1 januari de wedstrijd van Girls Love 2 Run voorbij zag komen, waarbij je een reis voor twee naar Disneyland kan winnen (overnachtingen, entree beide parken EN startbewijzen voor de halve marathon van Disneyland Parijs) twijfelde ik geen moment. Hier moet ik aan meedoen! De enige kwalificatie is: 15 keer sporten en dit in het Facebook event plaatsen. Nadat ik mijn kat als Simba had laten figureren kreeg ik een tof idee… Ik moet verkleed als Disney Prinses hardlopen door de stad!

Hardlopen verkleed als…
Op zaterdag 9 januari was het zover. Eerst nog even een interview over mijn actie met Den Haag FM (luister die hier terug). Gewapend met vlogcamera en cameraman/fitbuddy Youri ging ik vervolgens op pad: hardlopend door de stad verkleed als niemand minder dan Sneeuwwitje – op zoek naar mijn dwergen.

Benieuwd hoe me het is vergaan? Check mijn vlog hier bovenaan! Vind je het filmpje tof? Abonneer je dan op mijn kanaal :).

Den Haag TV
Ook werd ik door Den Haag TV geïnterviewd over mijn actie:


Rosalie Ruardy Magazine
Weekmenu’s in je inbox?
Schrijf je ↠ hiergratis in voor mijn digitale magazine! Zo ontvang je één tot twee keer per maand complete weekmenu’s, leuke workouts, lekkere recepten en travel guides in je inbox ☺!

» Volg mijn blog makkelijk via Bloglovin
» Abonneer je op mijn Youtube kanaal voor
wekelijkse vlogs en receptenfilmpjes ❤

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. annemiekeheller schreef:

    Haha wat een hilarisch en gaaf idee 😀

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s