Recept » Wentelteefjes met Banaan & Kiwi

Wentelteefjes met banaan en kiwi

Wie is er niet gek op wentelteefjes? Helaas is dit ontbijt niet heel gezond, tenzij je deze gezonde versie maakt met goed brood (meergranenbrood van een goede bakker), amandelmelk en natuurlijk zonder suiker. Een heerlijk gerecht voor in het weekend, ook geschikt voor sporters: genoeg energie voor een training!

Wat heb je nodig voor 1 portie?

  • 2 dikke sneden brood
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 tl kaneel of speculaaskruiden
  • 1 ei
  • 1 kiwi
  • 1 banaan
  • 2 el kokosolie
  • optioneel: honing

Zo maak je het

    1. Klop het ei, kaneel en amandelmelk los in een diep bord
    2. Wentel de dikke sneden brood 1 voor 1 door het eimengsel
    3. Verhit de helft van de of kokosolie in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin, keer halverwege
    4. Snijd de banaan en kiwi in stukjes
    5. Serveer de wentelteefjes met banaan, kiwi, een snufje kaneel en eventueel wat honing

Teveel gemaakt? Zet het weg in de koelkast, de volgende ochtend is het koud ook heerlijk als ontbijt!

Wentelteefjes met banaan en kiwi

Wentelteefjes met banaan en kiwi


Rosalie Ruardy Magazine

Weekmenu’s in je inbox?
Schrijf je ↠ hiergratis in voor mijn digitale magazine! Zo ontvang je één tot twee keer per maand complete weekmenu’s, leuke workouts, lekkere recepten en travel guides in je inbox ☺!

» Volg mijn blog makkelijk via Bloglovin
» Abonneer je op mijn Youtube kanaal voor
wekelijkse vlogs en receptenfilmpjes ❤

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s