Recept » Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

Een cocktail op z’n tijd vind ik heerlijk alleen is alcohol natuurlijk alles behalve gezond voor je. Zo nu en dan moet kunnen, maar een mocktail kan altijd! Zoals je misschien hebt gelezen in mijn vorige blog: voor Fairminds heb ik 4 heerlijke mocktail recepten ontwikkeld waarvan dit de tweede is. Ik moet zeggen, dit is misschien wel mijn favoriet.

Wat heb je nodig voor 2 grote glazen?

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail 

  • 2 kiwi’s
  • 2 limoenen
  • 4 takjes munt
  • 1 granaatappel
  • gecrusht ijs
  • 1 eetlepel agave siroop of honing
  • bruisend water

Snijd de kiwi’s en de limoenen in kleine partjes en doe dit samen met de blaadjes munt, de agave siroop of honing en de granaatappelpitjes in een glas of vijzel en plet het hard totdat het sap van de limoenen en granaatappelpitjes goed gemixt is. Doet deze mix in een glas en vul het aan met gecrusht ijs. Vul dit aan met bruisend water en roer goed. Done! Suuuuper lekker 🙂 en zo klaar!

Fairminds Life’s A Beachday
Zondag 31 augustus organiseert Fairminds een Life’s a Beach event op het strand van Scheveningen. Hier kun je lekker lui mocktails zippen, een workshop mocktails maken volgen, leren surfen, powerkiten, bbqen, dansen… Klinkt goed? Mooi. Je kunt er namelijk 2 kaartjes voor winnen. Wat moet je daarvoor doen? Like en share deze post op Facebook (let op, wel publiekelijk anders kan ik het niet zien). That’s it 🙂. De winnaar van de 2 kaartjes maak ik via mijn Facebook page op 25 augustus bekend.

4 recepten = 4 x kans 
Op vrijdag 22 augustus en zondag 24 augustus plaats ik per dag nog een lekker mocktail recept – bij elke blogpost kun je kans maken op 2 kaartjes! Blijf vooral liken & sharen – wie weet sta jij op zondag 31 augustus aan het eind van de dag trots op je surfplank bij zonsondergang 😉

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

Kiwi Granaatappel Mojito Mocktail

2 reacties Voeg uw reactie toe

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s