Recept » Blueberry Pina Colada Mocktail

Blueberry Pina Colada

Zoals jullie weten ben ik gek op verse sapjes en smoothies. Een cocktail op z’n tijd vind ik ook heerlijk – jammer dat alcohol zo slecht voor je is. De mocktail is daarom de perfecte oplossing. Lekker, gezond, weer eens wat anders én je krijgt er geen kater van. Zo heb je nog wat aan je dag en zul je je work out niet laten schieten 😉

Fairminds Mocktailkit
Fairminds is een bedrijf dat zich inzet om fairtrade producten meer onder de aandacht te brengen bij jonge mensen – zodat fairtrade producenten in ontwikkelingslanden echt kunnen werken aan een beter leven. Met dit doel voor ogen hebben zij de Fairminds Mocktailkit uitgebracht: een kit vol handige duurzame producten waarmee je heerlijke mocktails kunt maken. Van shaker beker tot de lekkerste fairtrade sapjes.

Fairminds MocktailkitFairminds Mocktailkit

In de kit vind je een paar producten waarmee je binnen no time een lekkere mocktail maakt. Wil je er echt een feestje van maken dan pak je natuurlijk uit met vers fruit, gecrusht ijs, gemberlimonade – noem maar op. Speciaal voor Fairminds heb ik dan ook 4 heerlijke bijzondere mocktail recepten ontwikkeld. De eerste in het rijtje is de Blueberry Pina Colada.

Wat heb je nodig voor 2 grote glazen? Naast een blender heb je de volgende ingrediënten nodig:

Blueberry Pina Colada

  • 200 ml kokosmelk (in de kit)
  • 4 schijven ananas (in de kit)
  • 150 ml ananassap (in de kit – van de ananasschijven)
  • 2 handenvol bosbessen (vers of bevroren)
  • 6 grote ijsblokjes

Doe alles samen in de blender en blend het tot het een gladde substantie is geworden. Done!

Fairminds Life’s A Beachday
Zondag 31 augustus organiseert Fairminds een Life’s a Beach event op het strand van Scheveningen. Hier kun je lekker lui mocktails zippen, een workshop mocktails maken volgen, leren surfen, powerkiten, bbqen, dansen… Klinkt goed? Mooi. Je kunt er namelijk 2 kaartjes voor winnen. Wat moet je daarvoor doen? Like en share deze post op Facebook (let op, wel publiekelijk anders kan ik het niet zien). That’s it :). De winnaar van de 2 kaartjes maak ik via mijn Facebook page op 25 augustus bekend.

4 recepten = 4 x kans 
Op zondag 17 augustus, vrijdag 22 augustus en zondag 24 augustus plaats ik per dag nog een lekker mocktail recept – bij elke blogpost kun je kans maken op 2 kaartjes! Blijf vooral liken & sharen – wie weet sta jij op zondag 31 augustus aan het eind van de dag trots op je surfplank bij zonsondergang 😉

Blueberry Pina Colada Mocktail

Blueberry Pina Colada Mocktail // Fairminds Mocktailkit

Op zoek naar nog meer lekkere mocktail recepten? Volg dan mijn Mocktail board op Pinterest.

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s