Recept » Griekse Yoghurt met Superfoods

Greek Organic Yogurt with Fresh Fruit & Superfoods // by Rosalie Ruardy

Den Haag is een foodie hotspot rijker. In het nieuwe gebouw ‘De Markies‘, op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat, probeert Marks & Spencer na 13 jaar opnieuw naam te maken in Den Haag. Ik was er gister en ik heb het gevoel dat het wel goedkomt met M&S dankzij hun giga Foodhall! Marks & Spencer biedt ruim 2.500 productlijnen met voedingsmiddelen van ‘uitzonderlijke kwaliteit’, en beschikt daarnaast over een bakkerij, koffiebar en een M&S Café. De koffiebar heeft een selectie koffie (heerlijke) thee en elke dag versgebakken brood, naast allerlei soorten gebak, shortbreads, scones, taarten en koekjes. In de koffiebar kun je trouwens ook gebruik maken van gratis WiFi: toch handig als je even een foto op Instagram wilt plaatsen..

Foodhall
Via een aparte ingang (tegenover de Mediamarkt) kun je de Foodhall betreden – je kunt ook gewoon via de winkel naar binnen lopen. Met 700 vierkante meter voelt de Foodhall aan als een ‘normale supermarkt’, maar dan met een veel luxere uitstraling. Het allerbelangrijkste verschil vind ik het aanbod: heel veel biologisch  e-nummervrij. Ook de ‘on the go’ sectie is heel uitgebreid en het aanbod is veel gezonder dan bij de reguliere supermarkten. Het is iets duurder dan je gewend ben van een supermarkt, maar het is goedkoper dan de biologische supermarktketens.

Biologische Griekse Yoghurt met Superfoods
Zoals jullie misschien weten: ik eet liever zo weinig mogelijk vlees en zuivel. Toch vind ik het af en toe wel heel erg lekker. Ik zie het dan ook als iets bijzonders, een traktatie. Regel is wel dat het dan biologisch moet zijn. Blij verrast was ik toen ik bij M&S de biologische Griekse yoghurt zag staan! Dat zie je niet vaak. Een lekker, simpel recept:

  • 200 ml biologische Griekse yoghurt
  • 1/2 banaan in stukjes
  • 1 el goji besjes
  • 1 el hennepzaadjes
  • 1 el bijenpollen
  • 1 el granola
  • klein beetje kaneel

Doe alles bij elkaar in een kommetje en geniet! Ben je op zoek naar meer gezonde recepten of leuke blogs? Bezoek het blog Moderne Hippies eens, hier schrijf ik wekelijks voor.

Shopping at Marks & Spencer The Hague

Greek Organic Yogurt with Fresh Fruit & Superfoods // by Rosalie Ruardy

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. zonderzooi schreef:

    Wat een heerlijk ontbijt! Lijkt erg veel op mijn ontbijt alleen eet ik het zelf liever met havermout i.p.v. yoghurt.

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s