Recept » Aloë Vera Orange Juice

Detox Aloë Vera Sinaasappel Sap

Een vers geperst sapje hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met een paar goede ingrediënten kom je al een heel ver. Pers biologische sinaasappels en een grapefruit en doe dit met een banaan in je blender: heerlijk!

Zo ook afgelopen weekend: een sinaasappel Aloë Vera sapje. Ik heb voor het eerst een beetje van mijn eigen Aloë Vera gel geoogst en dit erin verwerkt. Super leuk om te doen; zelf thuis planten/superfoods kweken en dit gebruiken in je sapjes. De planten heb ik via Marktplaats gratis op kunnen halen; ideaal. De Aloë Vera gel zelf is niet erg smakelijk en het sap kan bitter zijn. Je moet dus een goede tegenhanger hebben, zoals smaakvolle zoete sinaasappels. Een perfect combi & weer een heerlijke detox juice.

Voor 1 groot glas heb je nodig:

  • 3 biologische sinaasappels
  • 2 stengels verse Aloë Vera

Pers de sinaasappels met een citruspers en doe dit in de blender. Snijd de zijkanten met de scherpe puntjes van de Aloë Vera stengels af en snijd daarna de vlakke kanten eraf. Schep met een lepel de gel uit de stengels en doe dit bij het sinaasappelsap. Blend het een halve minuut tot het goed gemixt is. Schenk in een groot glas, klaar! Enjoy :).

Aloë Vera Sinaasappel Sap

2 reacties Voeg uw reactie toe

Laat een reactie, tip of vraag achter :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s